Aparat Electronic Sonic, Led Blitz, Programabil - Solar Scare Repellent ®

 • Dispozitiv Electronic Sonic Programabil Importiva Pasarilor si Animalelor cu 3 Tipuri de Sunete ( Foc de Arma, Tipat Pasare Prada, Latrat de Caine ) cu LED Blitz Luminos !
 • Senzor de  Miscare 10 metri - Pornire Automata!
 • Alimentare multipla - Panou Solar Inclus , Baterii Reancarcabile, Mufa Alimentare 220 V, 5 V !
 • Rezistent la Ploaie si Intemperii !
 • Alungati Pasarile si Animalele, nedorite fara sa le omorati si fara curse si chimcale !
 • Reduceti pagubele in urma pasarilor si animalelor.
 • Protejati-va de Bolile Raspandite de Pasari si Animale.
Limited time offer:
RON238.00
RON196.00 (tax incl.)
SAVE RON42.00
In stock
Reference:
60091
Add to compare0
Add to wishlist(1)
Description

**Solar Scare Repellent ® Sonic - Emite 3 tipuri de sunete, astfel incat pasarile si animalele sa nu se obisnuiasca cu un singur sunet, cu un efect vizual puternic pe timpul noptii datorita LED-ului Blitz luminos si senzor de miscare cu schimbare automata de functionare ZI / NOAPTE !

Eficient Impotriva Pasarilor: *Porumbei, *Grauri, *Sturzi,*Ciori, *Pescarusi, *Randunici, *Ciocanitori  dar si impotriva: *Soarecilor, *Rozatoarelor, *Cainilor, *Pisicilor si a Animalelor Salbatice.

 • Este extrem de simplu de folosit cu actiune imediata cu efect de lunga durata !
 • Ca avantaj, se pot seta 3 Tipuri de sunete - Foc de Arma, Tipat Pasare Prada, Latrat de Caine - fiind extrem de eficient deoarece pasarile si animalele nu se pot obisnui cu sunete diferite.
 • Suplimentar aparatul este dotat cu Led Blitz extrem de luminos - Ataca si vizual pasarile si animalele, pentru timp de noapte.
 • Alimentare Panou Solar Incorporat, cu Baterii reancarcabile incluse si Mufa pt Alimentare priza 220 V , 5 V ( Alimentator NU este inclus )
 • Rezistent la Ploaie si Intemperii !                    

**Foarte usor de montat si Folosit ! CUM FUNCTIONEAZA: Aparatul este prevazut cu 3 butoane:

 1. Buton ce programeaza aparatul sa functioneze pe timp de ZI sau NOAPTE. 

Setare modul de ZI: Aparatul va functiona pe timpul zilei - cu sunet, iar pe timpul noptii, aparatul va functiona: cu sunet + LED Blitz Luminos. * Setare modul de NOAPTE: Aparatul va functiona pe timp de zi – cu sunet, iar pe timpul noptii, va functiona: doar cu LED Blitz Luminos. 2. Buton ce programeaza aparatul sa emita unul din cele 3 tipuri de sunet :   foc de arma, latrat de caine, tipatul unei pasari de prada. 3. Buton de volum -  fiind important pentru ajustarea volumului - de la minim, la maxim.  IMPORTANT ! Aparatul Electronic Sonic emite 3 tipuri de sunete, astfel incat pasarile si animalele sa nu se obisnuiasca cu un singur sunet,  cu un efect vizual puternic pe timpul noptii datorita LED-ului Blitz luminos. Este dotat cu orice tip de alimentare - panou Solar - Baterii - Mufa Alimentare priza 220 V, putand fi folosit in orice locatie.  Rezistent la Ploaie, Intemperii ! * Aparatul este activat de un senzor de miscare atunci cand pasarile sau animalele se afla intr-o raza de acoperire de max 10 m cu o deschidere de 120 grade !

 • Bateriile sunt incluse in unitate.

Aparatul  se poate amplasa oriune, se poate monta pe un perete, cu ajutorul unui suport se poate fixa in pamant, se poate aseza direct pe o masa, practic, se poate folosi in orice loc in care apar pasarile sau alte animale. Amplasare ideala :  * Balcoane si Terase * Drumuri de acces * Gradini, Curti, Sere, * Acoperisuri si Garaje deschise, * Piscine * Parcuri si Gradini publice, * in orice zona deschisa. Produsele sunt Testate in Laboratoare de Specialitate !  Produsul este Marca Inregistrata si detine Cerificare Europeana CE, Garantie si este comercializat la nivel international ! Made in Germany ®

Product Details
60091
Reviews(1)
Overall rating
5
1 Review
Quality
(5)
Functioneaza foarte bine!

Leave a review

 • Quality:
Describe this product using simple and short words.
Related products

Acasa

Contul meu

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in