Zmeu Soim 1,20 m BLACK HAWK KITE® - Alunga, Indeparteaza Pasarile. Fabricat in Olanda®

  • Soim Zmeu (1,20 m x 0,70 m) - Hawk Kite® – Imita Natural Soimul / Pasarea de Prada - Alunga, Indeparteaza pasarile si rozatoarele din zona in care este amplasat.
  • Zmeul survoleaza, zboara la o inaltime de pana la 20 m ( in functie de inaltimea suportului pe care se monteaza), chiar si la o adiere usoara a vantului.
  • Protejeaza o zona de pana la 1 Ha - In functie de relief si de inaltimea suportului telescopic. Cu cat este mai inalt cu atat protejeaza o suprafata mai mare, fiind vizibil de la mare distanta.
  • Alungati Pasarile nedorite fara sa le omorati si fara curse si chimicale!
  • Reduceti Pierderile provocate in urma pasarilor.
  • Va Protejati de Bolile Raspandite de Pasari si de Excrementele acestora.

Fabricat in Olanda

* REPREZENTANTA ROMANIA - GARANTIE, POSTGARANTIE

149,00 RON (TVA inclus)
Livrare in 5 - 6 zile lucratoare!
Cod produs:
2019/1
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

Zmeul este sub forma de Soim negru si este realizat manual avand o deschidere de aripi de 1,20 m - eficient in indepartarea, alungarea pasarilor si a rozatoarelor.

ALUNGA - Ciori, Porumbei, Pescarusi, Cormorani, Grauri, Vrabii, Mierle, Cotofene, Gaste, Rate, Soareci si alte rozatoare !

*    Protejeaza o zona de pana la 1 Ha - In functie de relief si de inaltimea suportului telescopic. Cu cat este mai inalt cu atat protejeaza o suprafata mai mare, fiind vizibil de la mare distanta.

INCLUS in pachet - Sfoara necesara pentru montaj, prevazuta cu inele rotative de prindere si stabilitate a zmeului in zbor

NU ESTE INCLUS - Dispozitivul telescopic. Se poate monta foarte usor pe orice dispozitiv flexibil ( Bara din fibra de sticla telescopica sau aluminiu flexibil telescopic, Tulpina inalta de alun...etc ), de min 4 m inaltime, 7 m, 10 m ...13 m.

Pasarile si rozatoarele nu stau in acelasi loc in care sunt prezente pasarile de prada !

** In comparatie cu alte modele de zmee, Black Hawk Kite imita natural forma si zborul Soimului Negru, al Pasarii de Prada!  Produsul este proiectat si executat de producatorul din Olanda, avand o experienta de peste 25 ani in combaterea daunatorilor.

** Este foarte important ca zmeul sa imita natural Pasarea de Prada si zborul acesteia, in caz contrar, pasarile percep instinctual ca nu este natural si nu reprezinta un pericol ! 
Foarte usor de montat :  Aveti nevoie de un dispozitiv flexibil ( Bara din fibra de sticla telescopica sau aluminiu flexibil telescopic, Tulpina inalta de alun...etc ) de min 4 m inaltime ( NU este inclus ). Dispozitivul se fixeaza in sol, la un unghi de 10 -15 grade inclinare. Zmeul nu trebuie sa atinga solul, este recomandat 1,50 m deasupra solului inainte de lansare in zbor. (sfoara si prinderile rotative sunt incluse).

Zmeul Soim este realizat manual, foarte detaliat si realist, dintr-un material impermeabil, rezistent la apa.

Se poate monta in orice loc pe care il doriti protejat de pasari sau soareci.Compania europeana producatoare are o experienta internationala de peste 25 ani in aparatura profesionala pentru combaterea si alungarea pasarilor si daunatorilor.

Produsul detine Certificat de Garantie si Conformitate Europeana direct de la Producator. 

Fabricat in EU - Olanda ®

Detalii ale produsului
2019/1
Review-uri si comentarii(2)
Rating
(5)
Desi nu am crezut, este eficient mai ales daca adie vintul.

Lasa un review

  • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare