Ultrasonic Portabil cu LED Blitz Luminos - Led Trainer ® Impotriva CAINILOR - Brand Germania ®

Aparat Ultrasonic Impotriva Cainilor, Pisicilor Agresive – Aparat pentru Dresajul Cainilor

 • Va Apara de Cainii Straini si Agresivi !
 • Aparatul ajuta si la Dresajul Cainilor
 • Folosit de persoanele care doresc sa se plimbe, sa faca jogging , cyclisti, curieri, agenti etc
96,00 RON (TVA inclus)
Contacteaza-ne
Cod produs:
US70590
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

Aparat Ultrasonic -  IMPOTRIVA  Cainilor, Pisicilor Agresive 


**BATERIE CADOU - NOUA DE CALITATE !! Aparat pentru Dresajul Cainilor.

  • Folosit de proprietarii de animale, crescatorii de animale, de persoanele care doresc sa se plimbe, sa faca jogging , cyclisti, etc.


DESCRIERE PRODUS:


Aparatul Inovativ cu Ultrasunete tip Lanterna, functioneaza pe baza de baterii, si este foarte eficient impotriva cainilor si pisicilor agresive, respingandu-le din zona in care nu sunt dorite.Aparatul este folosit si pentru dresajul cainilor.

  • Formarea si instruirea cainilor este o sarcina responsabila pentru toti proprietarii de caini. Daca cainele face ceva bun, el va fi rasplatit, dar daca nu se comporta optim? Trebuie sa-i aratati animalului dumneavoastra, ceea ce nu poate face si ceea ce este rau.
  • CUM FUNCTIONEAZA:Aparatul Ultrasonic tip Lanterna, emite sunete foarte inalte in plaja de frecvente cuprinsa intre 24 – 49 KHz, care sunt neplacute pentru animalul dvs. de companie, aratandu-i astfel ce nu are voie sa faca si ce comportament nu este in ordine.

Aparatul, este ideal pentru proprietarii de animale, pentru crescatori de animale, pentru persoanele care doresc sa alunge cainii agresivi, a persoanelor care practica jogging-ul, ciclistilor, etc.


Aparatul Ultrasonic tip Lanterna, este prevazut cu 2 butoane:

  1. GO AWAY – ON / OFF
  1. LIGHT - SOUND +Light
  1. Butonul special conceput GO AWAY, genereaza un semnal extrem de efficient impotriva cainilor care sunt in apropiere. Impreuna cu sunetul, aparatul emite un flash de lumina ceea ce indeparteaza animalul si mai mult
  1. In cazul in care doriti sa dresati cainele, frecventa sonora ultrasonica emisa si lumina terifianta, sunt neplacute pentru animalul dvs., ceea ce-l va determina sa nu mai faca alte greseli in viitor.


** LED-ul integrat, extrem de stralucitor, este un dezavantaj suplimentar pentru animale, dar poate fi si o lanterna. Va ajuta sa aveti lumina in diferite situatii, de ex. usile de intrare (locuinta, masina) sau pentru genti de mana, etc.


Important!  Ultrasunetele emise  nu pot fi auzite de oameni, nu sunt in raza audibila a oamenilor, fara nici un efect negativ asupra oamenilor.


(Frecventa sunetelor percepute de oameni este cuprinsa intre aprox. 0,016 kHz – 20 kHz).Aparatul Ultrasonic tip Lanterna, poate fi utilizat imediat, in toate locurile inimaginabile, fara conexiune de alimentare, fara montare, fara a avea nevoie de alte cabluri.   Noul aparat electronic, are un consum minimal.Specificatii tehnice:DATE TEHNICE:

  • Alimentare electrica: 9 V DC
  • Frecventa: 24 – 49 KHz +/- 10%, max. 80 dB
  • Acoperire: aprox. 6m
  • Accesorii: lampa LED


**BATERIE CADOU !!

** activarea luminii cu comutatorul GOAWAY sau lampa de orientare cu butonul ON / OFF.

  • Temperatura de functionare: -20 C pana la +50 C
Detalii ale produsului
US70590
Review-uri si comentarii
Nu sunt comentarii

Lasa un review

 • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare