Aparat Sonic, Programabil, 3 Moduri Sunet, Led Blitz, Panou Solar, Raza actiune 50m - Anti Pasari, Garden Guard®

 • Dispozitiv Electronic Sonic de Mare Putere Importiva Pasarilor si Animalelor cu 3 Tipuri de Sunete ( Foc de Arma, Tipat Pasare Prada, Latrat de Caine ) cu LED Blitz Luminos !
 • Protectie - pana la 50 m ( raza de actiune ) cu deschidere de 120 grade !
 • Alimentare multipla:  Panou Solar (inclus), Baterii sau Alimentare Priza 220 V  
 • Rezistent la Ploaie si Intemperii !
 • Alungati Pasarile si Animalele nedorite fara sa le omorati si fara chimicale !
 • Reduceti pagubele in urma pasarilor si animalelor.
 • Va Protejati de Bolile Raspandite de Pasari si Animale.

* REPREZENTANTA ROMANIA - GARANTIE, POSTGARANTIE

262,00 RON (TVA inclus)
Contacteaza-ne
Cod produs:
370
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere
Aparat Electronic Sonic  -  ce emite 3 tipuri de sunete. Pasarile si animalele vor fi derutate de sunete diferite, (astfel nu se vor obisnui), cu un efect vizual puternic pe timpul noptii datorita LED-ului Blitz luminos si senzor de miscare cu schimbare automata de functionare ZI / NOAPTE !

Eficient Impotriva Pasarilor: *Porumbei, *Grauri, *Sturzi,*Ciori, *Pescarusi, *Randunici, *Ciocanitori  dar si impotriva: *Soarecilor, *Rozatoarelor, *Cainilor, *Pisicilor si a Animalelor Salbatice.

Este util si pentru securitatea personala, pentru a se evita intrarea prin efractie in spatiul de locuit, folositi sunetul: Foc de Arma si Latrat de Caine.

  • Este extrem de simplu de folosit cu actiune imediata cu efect de lunga durata !
  • Ca avantaj, se pot seta 3 Tipuri de sunete:  Foc de Arma, Tipat Pasare Prada, Latrat de Caine - fiind extrem de eficient deoarece pasarile si animalele nu se pot obisnui cu sunete diferite.
  • Suplimentar aparatul este dotat cu Led Blitz extrem de luminos - Ataca si vizual pasarile, animalele pe timp de noapte.
  • Alimentare Panou Solar Incorporat, Baterii reancarcabile incluse & Alimentare priza 220 V- Se ofera Alimentator 220 V / 1000 mA
  • Rezistent la Ploaie si Intemperii !                    


CUM FUNCTIONEAZA:

Aparatul este prevazut cu 3 butoane:

1. Buton - programeaza aparatul sa functioneze pe timp de ZI sau NOAPTE. 

     *  Setare Mod de ZI:  aparatul va functiona pe timpul zilei - cu sunet, iar pe timpul noptii - cu sunet + LED Blitz Luminos.

     *  Setare Mod de NOAPTE:  aparatul va functiona pe timp de zi – cu sunet, iar pe timpul noptii - cu LED Blitz Luminos.


2. Buton - programeaza aparatul sa emita unul din cele 3 tipuri de sunet :  foc de arma, latrat de caine, tipatul unei pasari de prada.

3. Buton de volum -  fiind important pentru ajustarea volumului - de la minim, la maxim.IMPORTANT !   Aparatul Electronic Sonic emite 3 tipuri de sunete, astfel incat pasarile, animalele nu se vor obisnui cu un singur sunet, cu un efect vizual puternic pe timpul noptii datorita LED-ului Blitz luminos.


Este dotat cu orice tip de alimentare:  Panou Solar - Baterii - Alimentare priza 220 V, putand fi folosit in orice locatie. 

Rezistent la Ploaie, Intemperii !


* Aparatul este activat de un senzor de miscare atunci cand pasarile, animalele se afla intr-o raza de acoperire de max 10 m (raza de actiune), cu o deschidere de 120 grade !

* Bateriile sunt incluse in unitate.

Aparatul  se poate amplasa oriune - pe un perete, in pamant cu ajutorul unui suport de fixare, se poate aseza direct pe o masa, practic, se poate folosi in orice loc in care apar pasarile, animalele.


Amplasare ideala :  * balcoane si terase, * drumuri de acces si garaje, * gradini, curti, sere, * acoperisuri si garaje deschise, * piscine mici, saune, * parcuri si gradini publice, * in orice zona deschisa.


Nota!  SCOATETI BATERIILE CAND FOLOSITI ALIMENTATORUL PRIZA 220 V ! !


Produsele sunt Testate in Laboratoare de Specialitate ! 


Produsul este Marca Inregistrata si detine Cerificare Europeana CEeste comercializat la nivel internationala.

Germany

Detalii ale produsului
370
Review-uri si comentarii(1)
Nota medie
5
1 Review
Rating
(5)
Un aparat foarte bun impotriva pasarilor.

Lasa un review

 • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare
(0)

438,00 RON

359,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 79,00 RON
·         Vultur inaripat in marime naturala, 43cm - se roteste la cea mai mica adiere de vant ·         Emite aleatoriu sunete de corbi si sunete ale pasarilor de prada ·         Panou solar, baterie reincarcabila...
(0)

390,00 RON

325,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 65,00 RON
·         Modalitatea ideala, ecologica si non violenta de a tine departe animalele, pasarile ·         Senzor de miscare in infrarosu cu posibilitatea de reglare a sensibilitatii acestuia ·         Raza de actiune...

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare