5 stele!! Am prins soarecele in cateva ore dupa ce am pus cusca cu bobite de caine in ea. Nu am crezut initial ca o sa avem succes, insa a depasit orice asteptari! Calitate germana in adevaratul sens al cuvantului. PS: soarecele a fost eliberat pe un camp la distanta de casa noastra, asta a fost si intentia, sa nu il omoram. :)
Singurul produs dintre cele achizitionate( cele electronice antipasari, antirozatoare INEFICIENTE) EFICIENT!!!
Produsul este foarte eficent!
Foarte bun, l-am cumparat asta-vara si sunt foarte multumit
Foarte bun, l-am achizititionat pentru furnici si chiar si-a facut treaba, fata de alte produse incercate. Big like!
Putin cam scump, dar face toti banii. Este foarte eficient impotriva cartitelor
Un aparat de exceptie, total automat, are un efect instant asupra pasarilor.
Recomand cu incredere. Am achizitionat acest dispozititv deoarece aveam soareci in pod( pod in care nu se poate intra, fiind doar de izolatie, cu o inaltime de max.50 cm). Nu aveam cum sa ajungem la soareci, si acestia aveau activitate in fiecare noapte. Dupa ce am pus aparatul. Aprox.2 sapt a fost o agitatie continua, dupa care au disparut complet.
Multumesc!
In urma montarii, cam dupa vreo 10 zile, au disparut soarecii. Pe langa acest aparat am pus la colturile casei capcane cu grau otravit iar in pod capcane pentru a prinde soarecii (am prins vreo 5 ). In prezent nu se mai aud soareci cum rod prin casa, acestui fapt nu stiu cat se datoreaza aparatului si cat se datoreaza capcanelor.
Totusi eu zic ca aparatul isi face treaba tinand cont ca, casa se afla in camp.
Am cumparata cest aparat din nevoia disperata de a scapa de pisicile care tot imi vizitau terasa unde mancam pe timp de vara. Nu voiam sa le fac rau, doar sa le indepartez. Dupa cateva luni de folosire pot spune ca recomand acest aparat
Este destul de bun. Îl avem de 2 luni și inițial nu păreau sa apară rezultate, pana când am încercat sa schimbam locul aparatului... Iar acum scăpat de soareci. Recomand!
L-am achiziționat acum 3 luni bunicilor pentru la curte deoarece era invazie de șobolani prin curte, după maxim o luna chiar am observat cum nu mai sunt, mai apărea câte unul asa ocazional dar în momentul asta nu mai este nici măcar un șobolan prin curte. Chiar își face treaba bine, trebuie doar băgat în priza și el își face treaba singur.
am 2 aparate si le folosesc in podul casei, pt moment isi fac treaba destul de bine
aveam probleme mari cu sobolanii, pentru ca stau la parter, de cand l-am pus in functiune nu am mai avut probleme.
Am testat 3 modele de aparate care sa ma ajute sa scap de soarecii care apar mereu in duba.
Se pare ca acesta functioneaza cel mai bine.

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare