Professional Scarecrow B.I.R.D. TAB ®. Made in United Kingdom

Contacteaza-ne
Cod produs:
B.I.R.D. TAB
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

B.I.R.D. Tab ™ - Două sisteme într-unul singur - Alungarea pasarilor  prin sistemul montat pe vehicul și Software de înregistrare a datelor / GPS satelit detectare / Analiză / Raportare pentru a ajuta aeroporturile să ia decizii în cunoștință de cauză despre reducerea riscurilor prezente si viitoare, prin indepartarea păsarilor - Fie că este vorba de implementarea resurselor în momente cheie sau de luarea de măsuri pentru reducerea numărului de păsări observat prin echipamente profesionale de ultima generatie !

Echipamentul poate fi instalat pe orice vehicul al aeroportului și constă dintr-un computer tabletă, o unitate de navigare prin satelit GPS, o pereche de difuzoare de mare putere si fidelitate, un procesor și o interfață de control cu ecran tactil pentru operare usoara si rapida.Sistemul depisteaza rapid zona in care pasarile sunt prezente, vehiculul putand ajunge rapid in perimetru - Produce sunete naturale de pasari de prada si pasari prinse de pasari de prada din inalta fidelitate - inregistrarile sunt disponibile din biblioteca electronica extinsă Scarecrow, iar sistemul este construit pentru nevoile fiecărui aeroport din orice zona a globului, in functie de speciile de pasari, relief, clima,..etcEcranul tactil oferă o selecție ușoară a speciilor pasarilor  - Sistemul va afișa automat mai întâi speciile de păsări cele mai frecvent observate in functie de istoric - Reactie rapida si punctuala de interventie !

Software-ul Tab include o hartă a aeroportului - Analizeaza ce activități au avut loc în fiecare sector al aeroportului. Prin selectarea combinațiilor de criterii (specie pasare, operator, dată, zona, interval etc.) puteti vedea o statistica pe un interval de timp, cu foarte multe informatii !

Rapoartele pot fi tipărite în diferite formate, de ex. tabel complet de date, grafice linii simple, diagrame plăcuțe, diagrame de bare, diagrame, etc. Rapoarte complete de gestionare sunt disponibile care conțin aceste date împreună cu imaginile de hartă si fotografic.

Dovezile preluate cu camera de tabletă pot fi încorporate în Rapoarte si baza de date in caz de incidente !Personalizarea sistemului este controlată și editată în B.I.R.D.  -Fișiere software de raportare. Pot fi introduse și sub-opțiuni pentru a permite date mai precise / precise sau pentru a răspunde nevoilor specifice aeroportului.
Rezultate remarcabile care au demonstrat o reducere a riscului de Bird Strike de 80 %. precum si reducerea costurilor aferente !

Se asigura Training Pregatire si Testari Personal calificat  - Instalare - Monitorizare !

*Certificare Europeana si Internationala de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator.

Made in United Kingdom  by Scarecrow® Ltd - World Leader Bird Control !

Detalii ale produsului
B.I.R.D. TAB
Review-uri si comentarii
Nu sunt comentarii

Lasa un review

  • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare
(0)

6.280,00 RON

5.730,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 550,00 RON
·        Dispozitiv profesional de inalta calitate, eficienta dovedita - Protectie de lunga durata impotriva pasarilor, animalelor salbatice ·        Posibilitati diverse de reglare a dispozitivului ce ofera o...

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare