Binoclu Profesional STEINER Safari UltraSharp ® 10 X 30 CF - Fabricat in Germania ®

  • Dimensiuni compacte și manipulare ergonomică!
  • Performanță optică superioară în clasa compact!
  • Rezistenta extrema in orice conditii!

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

** REPREZENTANTA UNICA ROMANIA
GARANTIE / SERVICE / POSTGARANTIE

1.690,00 RON (TVA inclus)
**Livrare in 9 zile lucratoare!
La comanda
Cod produs:
4406
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

Un Binoclu Profesional – SAFARI  ULTRASHARP - 10 X 30 CF– Coeficient marire  10 X – Sistem Hibrid - Versatilitatea adăugată a sistemului hibrid Sports-Auto-Focus-Plus, puteți vizualiza rapid obiecte de la 20 m până la infinit, fără a vă concentra cu plusul de distanță de la 2 m la 20 m -O imagine vie uimitoare.

- Optică de înaltă definiție – High Contrast Optics - Pentru imagini clare, în contrast complet, cu rezoluție maximă chiar si la departare. Transmisie de lumină de primă clasă. Lumina difuză este redusă la minimum. Contururile sunt întotdeauna clare și vizibile.- Focus Rapid – Fast Close Focus Plus  - Sistemul hibrid Plus Sports - Vă permite să focalizați fiecare ocular o dată pentru imagini clare de la 20 m până la infinit, plus relaj de focalizare centrală permite vizualizarea obiectelor de aproape 2 m.

- Ergonomic Eyecups - Ofera observații confortabile pe termen lung. Vizoarele ergonomice pliabile realizate din silicon moale, prietenos cu pielea și non-îmbătrânire, protejează împotriva luminii, pafului, vantului si a incidentelor.

- Usor & Design Ergonomic - Lightweight & Ergonomic Design Design - Elementele de operare cauciucate asigură observații confortabile pe termen lung cu priza buna chiar si cu manusi.

- Outstanding Ruggedness – Robustețea remarcabilă cu carcasă rezistentă din policarbonat Makrolon, functionabil la interval de temperatură între (- 20 ° C la +  70 ° C ). Non-alunecare NBR-Longlife protecție armura de cauciuc rezistă la ulei, acid sau conditii meteorologice nefavorabile. - Accesorii High-End -  ClicLoc neopren-curea de transport.

*TERMEN DE GARANTIE - 10 Ani !

- STEINER garanteaza si sustine calitatea ! - In cazul în care apar defectiuni în perioada de garanție, din orice alt motiv în afară de furt sau de o utilizare abuzivă deliberată, reparatia este gratuita ! - Piesele de uzură cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse în domeniul de garanție.


*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator Germania.

*Certificare Europeana si Internationala de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator Steiner Optik Gmbh Germany

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

*Se accepta doar plata Card sau OP !

** MARATON BUSINESS SRL - REPREZENTANTA UNICA ROMANIA
GARANTIE / SERVICE / POSTGARANTIE

Detalii ale produsului
4406
Review-uri si comentarii
Nu sunt comentarii

Lasa un review

  • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare