Binoclu Profesional STEINER Sky Hawk 4.0 ® 10 X 32 - Fabricat in Germania ®

  • Vizibilitate la distanța mare - O bogăție fascinantă de detalii naturale. Oferă putere mare și performanțe optice superbe.
  • Vederi strălucitoare, culoari precise și imagini 3D clare și strălucitoare, pentru performanțe excepționale în jurul activităților în aer liber, incepand de la o distanță de 2 m.
  • Claritate absolută rapidă de la aproape la infinit - Focus-Close-Focus

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

** REPREZENTANTA UNICA ROMANIA
GARANTIE / SERVICE / POSTGARANTIE

2.330,00 RON (TVA inclus)
**Livrare in 9 zile lucratoare!
La comanda
Cod produs:
2337
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

STEINER GERMANY ®


Un Binoclu Profesional – Sky Hawk 4.0 - 10 X 32, - Caracteristici de marire 10 X , pentru a targeta obiective de la mare distanta – Cautarea si urmarirea obiectivelor, o perioada mai lunga de timp, - Luminozitate si claritate de mare performanta !

- Optică de înaltă definiție – High Contrast Optics - Contrastul ridicat oferă vederi luminoase, culori precise și imagini clare cu claritate înaltă a conturului pentru performanțe excepționale.

- Distance Control System  - Permite setarea prealabilă a distanței de observare și focalizarea clara, printr-o simplă rotire a roții antiderapant XLFocus Rapid – Fast Close Focus – Reglaj special focalizare care necesită o rotație minimă, fără trepte pentru claritate absolută rapidă de la 20 m la infinit – Confortabil si ușor de utilizat.- Sistemul de presiune - Nitrogen- Pressure-System Fogging – cu Azot  - Formarea condensului în interiorul binoclului este împiedicat în totalitate de această soluție de proprietate High-Tech. Chiar și variațiile de temperatură între-40 ° c și + 80 ° c nu afectează funcționalitatea binoclului umplut cu azot.

- Prin tehnologia 2 Way Valve Technology - întreținerea binoclului este posibilă chiar și după mulți ani.

- Rotatie Ergonomica – Ergonomic Rotation Eyecups - Ofera observații confortabile pe termen lung. Vizoarele ergonomice pliabile realizate din silicon moale, prietenos cu pielea și non-îmbătrânire protejează împotriva luminii, pafului, vantului si a incidentelor.
- ClicLoc - Sistem de atasare si eliberare instant a curelei – Push Button – o prindere sigura a curelei, mentinand binoclul gata de actiune.
- Usor & Design Ergonomic - Lightweight & Ergonomic Design Design - Elementele de operare cauciucate asigură observații confortabile pe termen lung cu priza buna chiar si cu manusi.
- Outstanding Ruggedness – Robustețea remarcabilă cu carcasă rezistentă din policarbonat Makrolon, rezistența la presiune a apei la 3 m și presiunea de azot, împotriva aburirii, functionabil la interval de temperatură între-20 ° c la + 80 ° c.
Non-alunecare NBR-Longlife protecție armura de cauciuc rezistă la ulei, acid sau conditii meteorologice nefavorabile, ploaie, zapada, vant, praf.......etc.https://youtu.be/Fa8jScYsj0M

- Accesorii High-End – ClicLoc neopren-curea de transport.
*Perioada de Garantie - 10 Ani ! - Steiner garanteaza si sustine calitatea ! - In cazul în care apar defectiuni în perioada de garanție, din orice alt motiv în afară de furt sau de o utilizare abuzivă deliberată, reparatia este gratuita ! - Piesele de uzură cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse în domeniul de garanție.
*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator Germania.

*Certificare Europeana si Internationala de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator Steiner Optik Gmbh Germany

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

*Se accepta doar plata Card sau OP !

** MARATON BUSINESS SRL - REPREZENTANTA UNICA ROMANIA
GARANTIE / SERVICE / POSTGARANTIE

Detalii ale produsului
2337
Review-uri si comentarii
Nu sunt comentarii

Lasa un review

  • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare