Binoclu Profesional STEINER® SkyHawk 4.0 8x42

  • Vizibilitate la distanța mare - O bogăție fascinantă de detalii naturale. Oferă putere mare și performanțe optice superbe.
  • Vederi strălucitoare, culoari precise și imagini 3D clare și strălucitoare, pentru performanțe excepționale în jurul activităților în aer liber, incepand de la o distanță de 2 m.
  • Claritate absolută rapidă de la aproape la infinit - Focus-Close-Focus

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

** REPREZENTANTA UNICA ROMANIA
GARANTIE / SERVICE / POSTGARANTIE

Oferta speciala limitata
3.380,00 RON
2.680,00 RON (TVA inclus)
ECONOMISESTI: 700,00 RON
**Livrare in 9 zile lucratoare!
La comanda
Cod produs:
2338
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

STEINER GERMANY ®

Un Binoclu Profesional – Sky Hawk 4.0 - 8 X 42 - Caracteristici de marire 8 X , pentru a targeta obiective de la mare distanta – Cautarea si urmarirea obiectivelor, o perioada mai lunga de timp, - Luminozitate si claritate de mare performanta !

- Optica de inalta definitie – High Contrast Optics - Contrastul ridicat ofera vederi luminoase, culori precise si imagini clare cu claritate inalta a conturului pentru performante exceptionale.

- Distance Control System  - Permite setarea prealabila a distantei de observare si focalizarea clara, printr-o simpla rotire a rotii antiderapant XL

IFrame

- Focus Rapid – Fast Close Focus – Reglaj special focalizare care necesita o rotatie minima, fara trepte pentru claritate absoluta rapida de la 20 m la infinit – Confortabil si usor de utilizat.

- Sistemul de presiune - Nitrogen- Pressure-System Fogging – cu Azot  - Formarea condensului in interiorul binoclului este impiedicat in totalitate de aceasta solutie de proprietate High-Tech. Chiar si variatiile de temperatura intre -40°c si +80°c nu afecteaza functionalitatea binoclului umplut cu azot. Prin tehnologia 2 Way Valve Technology - intretinerea binoclului este posibila chiar si dupa multi ani.

- Rotatie Ergonomica – Ergonomic Rotation Eyecups - Ofera observatii confortabile pe termen lung. Vizoarele ergonomice pliabile realizate din silicon moale, prietenos cu pielea si non-imbatranire protejeaza impotriva luminii, pafului, vantului si a incidentelor.

- ClicLoc - Sistem de atasare si eliberare instant a curelei – Push Button – o prindere sigura a curelei, mentinand binoclul gata de actiune.

- Usor & Design Ergonomic - Lightweight & Ergonomic Design - Elementele de operare cauciucate asigura observatii confortabile pe termen lung cu priza buna chiar si cu manusi.

- Outstanding Ruggedness – Robustetea remarcabila cu carcasa rezistenta din policarbonat Makrolon, rezistenta la presiune a apei la 3 m si presiunea de azot, impotriva aburirii, functionabil la interval de temperatura intre -20°c la +80°c.

- Non-alunecare NBR-Longlife protectie armura de cauciuc rezista la ulei, acid sau conditii meteorologice nefavorabile, ploaie, zapada, vant, praf etc.

- Accesorii High-End – ClicLoc neopren-curea de transport.

Specificatii Tehnice:

*TERMEN DE GARANTIE - 10 Ani !

- Steiner garanteaza si sustine calitatea ! - In cazul in care apar defectiuni in perioada de garantie, din orice alt motiv in afara de furt sau de o utilizare abuziva deliberata, reparatia este gratuita ! - Piesele de uzura cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse in domeniul de garantie.

*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator Germania.

*Certificare Europeana si Internationala de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator Steiner Optik Gmbh Germany

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

*Se accepta doar plata Card sau OP !

** MARATON BUSINESS SRL - REPREZENTANTA UNICA ROMANIA
GARANTIE / SERVICE / POSTGARANTIE

Detalii ale produsului
2338
Review-uri si comentarii
Nu sunt comentarii

Lasa un review

  • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare
Nimic

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare