Binoclu Profesional STEINER LRF 1700 10x30

  • Rezistent la impact - pana la 11G
  • Rezistența la presiunea apei de pană la 5 m
  • Localizare exacta  - pana la 1700m folosind tehnologia laser (LRF)

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

** REPREZENTANTA UNICA ROMANIA
GARANTIE / SERVICE / POSTGARANTIE

12.340,00 RON (TVA inclus)
La comanda
Cod produs:
2316
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

STEINER GERMANY ®

Binoclu Profesional de inalta performanta - LRF 1700 10x30 -  Coeficient marire  10X.

Sport-auto-focus - sistem care permite sa concentreze fiecare ocular la vizionarea ta, cu o imagine clara de la 20 m la infinit, imagini 3D si multiplicare 10X de marire cu imagini stabile pentru urmarirea obiectivelor.

Robustete  - Robustetea remarcabila cu carcasa rezistenta din policarbonat Makrolon, care rezistă la impactul de 11G, sistem de prismă plutitoare care folosește siliciu flexibil pentru a absorbi șocurile puternice, impactul și abuzul fără deteriorări, Rezistența la presiunea apei de pană la 5 m, Presiunea de azot - Umplerea in optică impotriva aburirii in interior, la o temperatură cuprinsă intre –40 ° C și +80 ° C și protecția hidrofobă STEINER Nano-Protection de pe lentile, eliminand apa și murdăria, praful, zăpada sunt respingătoare pentru o curățare ușoară și o vizibilitate clară. functionabil la interval de temperatura intre (-20°C la +70°C ). Non-alunecare NBR-Longlife protectie armura de cauciuc rezista la ulei, acid sau conditii meteorologice nefavorabile.

Accesorii - Husa confortabil captusia, rezistenta la apa -  Neopren-curea de transport.

Localizare exactă pană la 1700m folosind tehnologia laser. Calculați distanțele precise in timp ce observați oriunde, chiar și atunci cand estimările sunt provocatoare și inexacte

Optica de Inalta Definitie - Pentru imagini clare, in contrast complet, cu rezolutie maxima chiar si la departare. Transmisie de lumina de prima clasa. Lumina difuza este redusa la minimum. Contururile sunt intotdeauna clare si vizibile.

Protectie Ochi Ergonomica -  Ofera observatii confortabile pe termen lung. Vizoarele ergonomice pliabile realizate din silicon moale, prietenos cu pielea si non-imbatranire, protejeaza impotriva luminii, pafului, vantului si a incidentelor.
Usor & Design Ergonomic  - Elementele de operare cauciucate asigura observatii confortabile pe termen lung cu priza buna chiar si cu manusi.

Sistemul de presiune  – cu Azot  - Formarea condensului in interiorul binoclului este impiedicat in totalitate de aceasta solutie de proprietate High-Tech. Chiar si variatiile de temperatura intre -40 ° c si + 80 ° c nu afecteaza functionalitatea binoclului umplut cu azot. 

Ochelari de protecție -  ErgoFlex - confecționați din silicon care nu irită, oferă o senzație naturală de confort pentru ochi și, de asemenea, poate fi reglat in trei moduri prin simpla pliere: formă ergonomică, setare clasică cilindrică și pliată pentru utilizare cu ochelari de vedere.

Specificatii Tehnice

*TERMEN DE GARANTIE - 30 ANI!

**Steiner garanteaza si sustine calitatea! - In cazul in care apar defectiuni in perioada de garantie, din orice alt motiv in afara de furt sau de o utilizare abuziva deliberata, reparatia este gratuita! Piesele de uzura cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse in domeniul de garantie.

 

*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator - Germania.

*Certificare Europeana si Internationala de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator Steiner Optik Gmbh 

Fabricat de compania Steiner ® Optik Gmbh Germania

*Se accepta doar plata Card sau OP!

** MARATON BUSINESS SRL - REPREZENTANTA ROMANIA GARANTIE/ SERVICE/ POSTGARANTIE

**(NU oferim garantie si service pentru produsele cumparate de la alte societati!)

Detalii ale produsului
2316
Review-uri si comentarii
Nu sunt comentarii

Lasa un review

  • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare
Nimic

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare