Binoclu Profesional STEINER Commander ® 7 X 50 Compass - Fabricat in Germania ®

    • Performanta si precizie la Descrieremare distanta !
    • Cea mai mare și mai precisă busolă iluminată !
    • Imagini clare de la 20 m la infinit-fără a urmări concentrarea !
    • Robustețea legendară si rezistent la apa până la 10 m ( Water Pressure Proof up to 10 m )

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

Oferta speciala limitata
7.325,00 RON
5.860,00 RON (TVA inclus)
-1.465,00 RON
La comanda
Cod produs:
2305
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

STEINER GERMANY ®Un Binoclu Profesional de înaltă performanta - Navigator Pro 7 X 30 Compass este echipat suplimentar cu o busolă HD stabilizată în cadru compact, pentru imagini clare și titluri fiabile, într-o dimensiune ușor de utilizat. Performanta si precizie la mare distanta !

- Optică de înaltă definiție – High Contrast Optics - Contrastul ridicat oferă vederi luminoase, culori precise și imagini clare cu claritate înaltă a conturului pentru performanțe excepționale.- Sport-auto-focus - sistem care permite să concentreze fiecare ocular la vizionarea ta, cu o imagine clara de la 20 m la infinit, imagini 3D și multiplicare 7 X de mărire cu imagini stabile pentru urmărirea obiectivelor.

- Sistemul de presiune - Nitrogen- Pressure-System Fogging – cu Azot  - Formarea condensului în interiorul binoclului este împiedicat în totalitate de această soluție de proprietate High-Tech. Chiar și variațiile de temperatură între-40 ° c și + 80 ° c nu afectează funcționalitatea binoclului umplut cu azot.                                                                Prin tehnologia 2 Way Valve Technology - întreținerea binoclului este posibilă chiar și după mulți ani.

- Nano-protecțieSteiner Nano Protection -Intotdeauna o vedere clară cu hidrofob pe lentile, care face sa respinga apa, murdăria, praful, zapada facilitand o curățare ușoară și o vedere clara.- ClicLoc - Sistem de atasare si eliberare instant a curelei – Push Button – o prindere sigura a curelei, mentinand binoclul gata de actiune.- Busola HD - Stabilized HD Compass - Busola HD cu iluminare, ușor de utilizat și de mare precizie.                        Lagărul funcționează datorită dimensiunii busolei și a fluidului optimizat.                                                                             Precisă și fiabilă, chiar și în condiții de vreme extrema.

- Legendarul Ruggedness – Carcasa din Durabil policarbonat Makrolon, care rezistă la impact 11G , plutitoare Prism System care utilizează silicon flexibil pentru a absorbi șocuri severe, rezistența la presiune apă la 5 m.

- Accesorii High-End – ClicLoc neopren-curea de transport.
http://www.youtube.com/embed/DQU3Wz541bs


Specificatii Tehnice
*Perioada de Garantie - 10 Ani ! - Steiner garanteaza si sustine calitatea ! - In cazul în care apar defectiuni în perioada de garanție, din orice alt motiv în afară de furt sau de o utilizare abuzivă deliberată, reparatia este gratuita ! - Piesele de uzură cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse în domeniul de garanție.*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator Germania.*Certificare Europeana de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator Steiner Optik Gmbh GermanyMade in Germany by Steiner ® Optik Gmbh -

STEINER GERMANY ®Un Binoclu Profesional de înaltă performanta - Razor-Sharp High-Definition-Optics și o combinație optimă de funcționalitate - Robustețe - Precizie – Confort – Binoclul Commander definește o nouă clasă, pentru cele mai mari ambiții nu există nici un compromis.

- Optică de înaltă definiție pentru imagini clare, în contrast complet, cu rezoluție maximă dreapta la margine. O acoperire extrem de performanta, asigură transmisia luminii de primă clasă. Lumina difuzată este redusă la minimum. Contururile imaginii sunt întotdeauna de o mare claritate.

- STEINER Diamond-Marine - Este o formulă unică care reduce strălucirea, îmbunătățește claritatea și maximizează transmisia luminii pentru vizualizarea optimizată și după lăsarea întunericului.- Sport-Auto-Focus - Pentru utilizarea pe apă sau intinderi mari de teren. Sport-Auto-Focus vă permite să concentrati fiecare ocular la imaginea ta de la 20 m la infinit.- XL-Field of  View XL - Câmp de vedere cu 145 m/1000 m pentru cea mai mare vizionare de ansamblu în fiecare situație. Rotunjirea performanței optice, cu cea mai bună imagine de ansamblu posibilă în orice situație. Câmpul de vizualizare a fost maximizat cu aproximativ 12 % până la 145 m/1000 m. În mod semnificativ mai luminos, imaginile mai clare vor oferi astfel o siguranță perfecta.

- Sistemul de presiune - Nitrogen- Pressure-System Fogging – cu Azot  - Formarea condensului în interiorul binoclului este împiedicat în totalitate de această soluție cu proprietate High-Tech. Chiar și variațiile de temperatură între-40 ° c și + 80 ° c nu afectează funcționalitatea binoclului umplut cu azot. Prin tehnologia 2 Way Valve Technology - întreținerea binoclului este posibilă chiar și după mulți ani.- Vizoarele Ergo Flex  - Ergo Flex Eyecups -vă protejeaza de lumina laterală și vânt, permițându-vă să profitati de tehnologia Nighthunter- Nano-protecție - Intotdeauna o vedere clară de protecție, hidrofob pe lentile, care face sa respinga apa, murdăria, praful, zapada facilitand o curățare ușoară și o vedere clara.- ClicLoc System - Sistem de atasare si eliberare instant a curelei – Push Button. Prinderea etansa a curelei va confera siguranta si asigura binoclul permanent in pozitie de actiune.- Comfort - Balance - Sistem Comfort Balance - Sistem cu armuri din cauciuc NBR-Long Life, suporturi pentru degetul mare, Comfort Grip, adaptabile Ergo Flex Eyecups.- Precis HD-Busola - HD-Stabilized Compass - Cea mai mare și mai precisă busolă HD-stabilizat cu iluminare, ușor de utilizat cu reticolul de precizie integrat. Cu un diametru de 40 mm, busola mare integrată HD- STEINER este lider de piață. Lagărul funcționează datorită dimensiunii busolei și a fluidului optimizat de amortizare rapidă.  Precisă și fiabilă, chiar și în condiții de vreme extreme. O iluminare ușor de utilizat și precizie pentru dimensionarea exactă sau calculul distanței.

Legendarul Ruggedness – Carcasa din Durabil policarbonat Makrolon, care rezistă la impact 11G , plutitoare Prism System care utilizează silicon flexibil pentru a absorbi șocuri severe, rezistența la presiune apă la 10 m.- Accesorii High-End cu Hardcase, confortabil căptușit, 3M- ClicLoc neopren-curea de transport.http://www.youtube.com/embed/DQU3Wz541bs


Specificatii Technice


*Perioada de Garantie - 30 Ani !  - Steiner garanteaza si sustine calitatea ! - In cazul în care apar defectiuni în perioada de garanție, din orice alt motiv în afară de furt sau de o utilizare abuzivă deliberată, reparatia este gratuita ! - Piesele de uzură cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse în domeniul de garanție.*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator Germania.*Certificare Europeana si Internationala de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator.Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !World Leader Optic Binocular !

Detalii ale produsului
2305
Review-uri si comentarii
No comments
Produse asemanatoare

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare