Binoclu Profesional STEINER Commander ® 7 X 50 Compass - Fabricat in Germania ®

  • Performanta si precizie la Descrieremare distanta !
  • Cea mai mare și mai precisă busolă iluminată !
  • Imagini clare de la 20 m la infinit-fără a urmări concentrarea !
  • Robustețea legendară si rezistent la apa până la 10 m ( Water Pressure Proof up to 10 m )

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

Oferta speciala limitata
7.315,00 RON
5.840,00 RON (TVA inclus)
ECONOMISESTI: 1.475,00 RON
La comanda
Cod produs:
2305
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

STEINER GERMANY ®

Un Binoclu Profesional de înaltă performanta - Navigator Pro 7 X 30 Compass este echipat suplimentar cu o busolă HD stabilizată în cadru compact, pentru imagini clare și titluri fiabile, într-o dimensiune ușor de utilizat. Performanta si precizie la mare distanta !

- Optică de înaltă definiție – High Contrast Optics - Contrastul ridicat oferă vederi luminoase, culori precise și imagini clare cu claritate înaltă a conturului pentru performanțe excepționale.- Sport-auto-focus - sistem care permite să concentreze fiecare ocular la vizionarea ta, cu o imagine clara de la 20 m la infinit, imagini 3D și multiplicare 7 X de mărire cu imagini stabile pentru urmărirea obiectivelor.

- Sistemul de presiune - Nitrogen- Pressure-System Fogging – cu Azot  - Formarea condensului în interiorul binoclului este împiedicat în totalitate de această soluție de proprietate High-Tech. Chiar și variațiile de temperatură între-40 ° c și + 80 ° c nu afectează funcționalitatea binoclului umplut cu azot.

- Prin tehnologia 2 Way Valve Technology - întreținerea binoclului este posibilă chiar și după mulți ani.

- Nano-protecțieSteiner Nano Protection -Intotdeauna o vedere clară cu hidrofob pe lentile, care face sa respinga apa, murdăria, praful, zapada facilitand o curățare ușoară și o vedere clara.

- ClicLoc - Sistem de atasare si eliberare instant a curelei – Push Button – o prindere sigura a curelei, mentinand binoclul gata de actiune.

- Busola HD - Stabilized HD Compass - Busola HD cu iluminare, ușor de utilizat și de mare precizie. Lagărul funcționează datorită dimensiunii busolei și a fluidului optimizat. Precisă și fiabilă, chiar și în condiții de vreme extrema.

- Legendarul Ruggedness – Carcasa din Durabil policarbonat Makrolon, care rezistă la impact 11G , plutitoare Prism System care utilizează silicon flexibil pentru a absorbi șocuri severe, rezistența la presiune apă la 5 m.

- Accesorii High-End – ClicLoc neopren-curea de transport.
*Perioada de Garantie - 10 Ani ! - Steiner garanteaza si sustine calitatea ! - In cazul în care apar defectiuni în perioada de garanție, din orice alt motiv în afară de furt sau de o utilizare abuzivă deliberată, reparatia este gratuita ! - Piesele de uzură cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse în domeniul de garanție.


*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator Germania.

*Certificare Europeana de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator Steiner Optik Gmbh Germany

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh -

STEINER GERMANY ®

Un Binoclu Profesional de înaltă performanta - Razor-Sharp High-Definition-Optics și o combinație optimă de funcționalitate - Robustețe - Precizie – Confort – Binoclul Commander definește o nouă clasă, pentru cele mai mari ambiții nu există nici un compromis.

- Optică de înaltă definiție pentru imagini clare, în contrast complet, cu rezoluție maximă dreapta la margine. O acoperire extrem de performanta, asigură transmisia luminii de primă clasă. Lumina difuzată este redusă la minimum. Contururile imaginii sunt întotdeauna de o mare claritate.- STEINER Diamond-Marine - Este o formulă unică care reduce strălucirea, îmbunătățește claritatea și maximizează transmisia luminii pentru vizualizarea optimizată și după lăsarea întunericului.
- Sport-Auto-Focus - Pentru utilizarea pe apă sau intinderi mari de teren. Sport-Auto-Focus vă permite să concentrati fiecare ocular la imaginea ta de la 20 m la infinit.
- XL-Field of  View XL - Câmp de vedere cu 145 m/1000 m pentru cea mai mare vizionare de ansamblu în fiecare situație. Rotunjirea performanței optice, cu cea mai bună imagine de ansamblu posibilă în orice situație. Câmpul de vizualizare a fost maximizat cu aproximativ 12 % până la 145 m/1000 m. În mod semnificativ mai luminos, imaginile mai clare vor oferi astfel o siguranță perfecta.
- Sistemul de presiune - Nitrogen- Pressure-System Fogging – cu Azot  - Formarea condensului în interiorul binoclului este împiedicat în totalitate de această soluție cu proprietate High-Tech. Chiar și variațiile de temperatură între-40 ° c și + 80 ° c nu afectează funcționalitatea binoclului umplut cu azot. Prin tehnologia 2 Way Valve Technology - întreținerea binoclului este posibilă chiar și după mulți ani.
- Vizoarele Ergo Flex  - Ergo Flex Eyecups -vă protejeaza de lumina laterală și vânt, permițându-vă să profitati de tehnologia Nighthunter
- Nano-protecție - Intotdeauna o vedere clară de protecție, hidrofob pe lentile, care face sa respinga apa, murdăria, praful, zapada facilitand o curățare ușoară și o vedere clara.
- ClicLoc System - Sistem de atasare si eliberare instant a curelei – Push Button. Prinderea etansa a curelei va confera siguranta si asigura binoclul permanent in pozitie de actiune.
- Comfort - Balance - Sistem Comfort Balance - Sistem cu armuri din cauciuc NBR-Long Life, suporturi pentru degetul mare, Comfort Grip, adaptabile Ergo Flex Eyecups.
- Precis HD-Busola - HD-Stabilized Compass - Cea mai mare și mai precisă busolă HD-stabilizat cu iluminare, ușor de utilizat cu reticolul de precizie integrat. Cu un diametru de 40 mm, busola mare integrată HD- STEINER este lider de piață. Lagărul funcționează datorită dimensiunii busolei și a fluidului optimizat de amortizare rapidă.  Precisă și fiabilă, chiar și în condiții de vreme extreme. O iluminare ușor de utilizat și precizie pentru dimensionarea exactă sau calculul distanței.Legendarul Ruggedness – Carcasa din Durabil policarbonat Makrolon, care rezistă la impact 11G , plutitoare Prism System care utilizează silicon flexibil pentru a absorbi șocuri severe, rezistența la presiune apă la 10 m.
- Accesorii High-End cu Hardcase, confortabil căptușit, 3M- ClicLoc neopren-curea de transport.


*Perioada de Garantie - 30 Ani !  - Steiner garanteaza si sustine calitatea ! - In cazul în care apar defectiuni în perioada de garanție, din orice alt motiv în afară de furt sau de o utilizare abuzivă deliberată, reparatia este gratuita ! - Piesele de uzură cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse în domeniul de garanție.

*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator Germania.

*Certificare Europeana si Internationala de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator.

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

World Leader Optic Binocular !

Detalii ale produsului
2305
Review-uri si comentarii
Nu sunt review-uri

Lasa un review

  • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare
(0)

1.710,00 RON

1.544,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 166,00 RON
Autobright Technology - Optimizează automat transmisia luminii obiectivului Design compact și ușor Focus rapid-apropiat pentru detalii rapide și clare, de aproape până in departare. Made in Germany by Steiner ®...
(0)

1.710,00 RON

1.465,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 245,00 RON
Autobright Technology - Optimizează automat transmisia luminii obiectivului Design compact și ușor Focus rapid-apropiat pentru detalii rapide și clare, de aproape până in departare. Made in Germany by Steiner ®...
(0)

3.000,00 RON

2.409,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 591,00 RON
Vizibilitate la distanța mare - O bogăție fascinantă de detalii naturale. Oferă putere mare și performanțe optice superbe. Vederi strălucitoare, culoari precise și imagini 3D clare și strălucitoare, pentru...
(0)

1.250,00 RON

860,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 390,00 RON
Ideal pentru drumeții și alpinism datorită designului compact și ușor ! Dimensiuni compacte și manipulare ergonomică ! Performanță optică superioară în clasa compact ! Controlul focalizării rapide, chiar și la o...
(0)

1.305,00 RON

900,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 405,00 RON
Ideal pentru drumeții și alpinism datorită designului compact și ușor ! Dimensiuni compacte și manipulare ergonomică ! Performanță optică superioară în clasa compact ! Controlul focalizării rapide, chiar și la o...
(0)

2.770,55 RON

2.150,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 620,55 RON
Ideal pentru drumeții și alpinism datorită designului compact și ușor ! Imagini clare, de înaltă definiție, cu rezoluție superb ! Construit pentru a rezista celor mai nefavorabile condiții ! Made in Germany by...
(0)

6.850,00 RON

5.470,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 1.380,00 RON
Transmisie de lumină maximă (96% +) pentru claritate pe timp de noapte ! Sports-Auto-Focus Nu mai urmăriți focalizarea în timpul nopții ! Câmpul vizual larg (135 m) - Cu cât vezi mai mult vânătorul cu atât mai...

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare