Binoclu Profesional STEINER Navigator Pro® 7 X 30 Compass. Fabricat in Germania ®

    • Excepțional de compact, cea mai bună performanță / prêt !
    • Cea mai precisă busolă de absorbție a fluidelor din clasa sa !
    • Întotdeauna imagini clare de la 20M la infinit !
Oferta speciala limitata
2.627,00 RON
1.970,00 RON (TVA inclus)
-657,00 RON
La comanda
Cod produs:
7145
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

STEINER GERMANY ®Un Binoclu Profesional de înaltă performanta - Navigator Pro 7 X 30 Compass este echipat suplimentar cu o busolă HD stabilizată în cadru compact, pentru imagini clare și titluri fiabile, într-o dimensiune ușor de utilizat. Performanta si precizie la mare distanta !

- Optică de înaltă definiție – High Contrast Optics - Contrastul ridicat oferă vederi luminoase, culori precise și imagini clare cu claritate înaltă a conturului pentru performanțe excepționale.- Sport-auto-focus - sistem care permite să concentreze fiecare ocular la vizionarea ta, cu o imagine clara de la 20 m la infinit, imagini 3D și multiplicare 7 X de mărire cu imagini stabile pentru urmărirea obiectivelor.

- Sistemul de presiune - Nitrogen- Pressure-System Fogging – cu Azot  - Formarea condensului în interiorul binoclului este împiedicat în totalitate de această soluție de proprietate High-Tech. Chiar și variațiile de temperatură între-40 ° c și + 80 ° c nu afectează funcționalitatea binoclului umplut cu azot.                                                                Prin tehnologia 2 Way Valve Technology - întreținerea binoclului este posibilă chiar și după mulți ani.

- Nano-protecțieSteiner Nano Protection -Intotdeauna o vedere clară cu hidrofob pe lentile, care face sa respinga apa, murdăria, praful, zapada facilitand o curățare ușoară și o vedere clara.- ClicLoc - Sistem de atasare si eliberare instant a curelei – Push Button – o prindere sigura a curelei, mentinand binoclul gata de actiune.- Busola HD - Stabilized HD Compass - Busola HD cu iluminare, ușor de utilizat și de mare precizie.                        Lagărul funcționează datorită dimensiunii busolei și a fluidului optimizat.                                                                             Precisă și fiabilă, chiar și în condiții de vreme extrema.

- Legendarul Ruggedness – Carcasa din Durabil policarbonat Makrolon, care rezistă la impact 11G , plutitoare Prism System care utilizează silicon flexibil pentru a absorbi șocuri severe, rezistența la presiune apă la 5 m.

- Accesorii High-End – ClicLoc neopren-curea de transport.

 https://www.youtube.com/watch?v=DQU3Wz541bs Specificatii Tehnice

*Perioada de Garantie - 10 Ani ! - Steiner garanteaza si sustine calitatea ! - In cazul în care apar defectiuni în perioada de garanție, din orice alt motiv în afară de furt sau de o utilizare abuzivă deliberată, reparatia este gratuita ! - Piesele de uzură cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse în domeniul de garanție.*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator Germania.*Certificare Europeana de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator Steiner Optik Gmbh GermanyMade in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

Detalii ale produsului
7145
Review-uri si comentarii
No comments
Produse asemanatoare

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare