Binoclu Profesional STEINER Observer ® 8 X 42 - Fabricat in Germania ®

    • Vederi luminoase, culori precise și imagini cu claritate înaltă a conturului (contrast înalt-optică)
    • Necesită o rotație minimă, fără trepte, pentru o claritate absolută rapidă din apropiere până la infinit (Fast-Close-Focus)

Made in Germany by Steiner ® Optik Gmbh

Oferta speciala limitata
2.240,00 RON
1.680,00 RON (TVA inclus)
-560,00 RON
La comanda
Cod produs:
2313
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

Un Binoclu Profesional – OBSERVER 8 X 42 - Caracteristici de marire 8 X și imagini luminoase perfecte pentru o rază lungă de observații detaliate din apropiere până in departare.- Optică de înaltă definiție – High Contrast Optics - Contrastul ridicat oferă vederi luminoase, culori precise și imagini clare cu claritate înaltă a conturului pentru performanțe excepționale.

Focus Rapid – Fast Close Focus – Reglaj special focalizare care necesită o rotație minimă, fără trepte pentru claritate absolută rapidă de la foarte aproape la infinit – Confortabil si ușor de utilizat.

- Protectie Ergonomica Ochi – Ergonomic Eyecups - Ofera observații confortabile pe termen lung. Vizoarele ergonomice pliabile realizate din silicon moale, prietenos cu pielea și non-îmbătrânire protejează împotriva luminii, pafului, vantului si a incidentelor.- Usor & Design Ergonomic - Lightweight & Ergonomic Design Design - Elementele de operare cauciucate asigură observații confortabile pe termen lung cu priza buna chiar si cu manusi.- Outstanding Ruggedness – Robustețea remarcabilă cu carcasă rezistentă din policarbonat Makrolon, rezistența la vreme nefavorabila, functionabil la interval de temperatură între (-15  ° C la + 55 ° C) https://www.youtube.com/watch?v=2Rusl_vGJCg&feature=youtu.beSpecificatii Tehnice*Perioada de Garantie - 10 Ani ! - Steiner garanteaza si sustine calitatea ! - In cazul în care apar defectiuni în perioada de garanție, din orice alt motiv în afară de furt sau de o utilizare abuzivă deliberată, reparatia este gratuita ! - Piesele de uzură cum ar fi armurarea cauciucului, curelele de transport, ochelarii sau capacele lentilelor nu sunt incluse în domeniul de garanție.*Produsele sunt Sigilate - Import direct de la producator Germania.*Certificare Europeana si Internationala de Conformitate si Garantie & Certificat de Origine de la Producator Steiner Optik Gmbh GermanyMade in Germany by Steiner ® Optik Gmbh - World Leader Optic Binocular !

Detalii ale produsului
2313
Review-uri si comentarii
No comments
Produse asemanatoare

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare