Sperietoare Pasari VOTTON, Zmeu Soim 1,40 m, Ochi reflectorizanti, Material Impermeabil, Sistem de prindere inclus, Hawk Terreur

·         Imita natural forma si zborul Pasarii de prada

·         Realizat manual, detaliat si realist, ochi reflectorizanti, material impermeabil

·         Zboara la cea mai mica adiere a vantului, pana la o inaltime de 20 m, in functie de dispozitivul de montaj

·         Dimensiune: 1,40m x 0,80m

Protejeaza: Plantatii agricole, Livezi, Gradini, Peluze, Plaje, Porturi, se poate amplasa in zone joase sau inalte de relief.

Alungati pasarile nedorite fara sa le omorati, fara sa folositi chimicale!
Reduceti Pierderile provocate in urma pasarilor!
REPREZENTANTA IN ROMANIA - GARANTIE, POSTGARANTIE

 

Oferta speciala limitata
144,00 RON
119,00 RON (TVA inclus)
ECONOMISESTI: 25,00 RON
Contacteaza-ne
Cod produs:
290/1
Adauga la comparatie0
Adauga in lista personala
Descriere

Zmeu Soim 1,40 m Sperietoare pasari - Alunga orice specie de pasari!

·         Imita natural forma si zborul pasarii de prada

·         Realizat manual, detaliat si realist, ochi reflectorizanti, material impermeabil

·         Anvergura aripilor 1,40 m

ALUNGA: Ciori, Porumbei, Pescarusi, Cormorani, Grauri, Vrabii, Mierle, Cotofene, Gaste, Rate, Soareci si alte rozatoare.

Zmeu Hawk Terreur VOTTON - imita perfect pasarea de prada una dintre cele mai de temut pasari, este realizat manual avand o deschidere de aripi de 1,40 m si o lungime de 0,80 m - eficient in indepartarea, alungarea pasarile si a rozatoarelor in zona in care este amplasat.
Important! Pasarile si rozatoarele nu stau in acelasi loc in care sunt prezente pasarile de prada!

Nota!  Produsul nu are inclus dispozitivul pe care se monteaza. Daca doriti sa comercializati separat dispozitivul din fibra de sticla, puteti accesa: https://bit.ly/3mrihug

 

Eficient:  Sperietoare anti pasari Zmeu Hawk Terreur VOTTON este foarte eficient in comparatie cu alte tipuri de zmee, este realizat manual, realist, cu ochi reflectorizanti, rezistent, din material impermeabil, imita natural Pasarile de Prada iar pasarile percep instinctual pericolul si parasesc zona in care acesta este prezent.

Zmeul zboara natural schimband directia permanent stanga, dreapta, sus, jos, datorita inelelor rotative ce se monteaza de sfoara de prindere, este special conceput sa zboare si sa se ridice de la sol la cea mai usoara adiere de vant!

In comparatie cu alte modele de zmeu, Zmeu Hawk Terreur VOTTON imita natural forma si zborul Soimului Negru!

Produsul este proiectat si executat de producatorul din Olanda, avand o experienta de peste 27 de ani in combaterea pasarilor.

ProtejeazaPlantatii Agricole, Plantatii viticole, Zone piscicole, Livezi, Gradini, Peluze, Plaje, Porturi, Gradini…, se poate amplasa oriune, in zone joase sau inalte de relief.

Protejeaza o zona de pana la 1Ha, functie de relief si de inaltimea suportului telescopic. Cu cat este mai inalt suportul cu atat protejeaza o suprafata mai mare fiind vizibil de la mare distanta de catre pasari.

Produsul nu are inclus dispozitivul pe care se monteaza. Daca doriti sa comercializati separat dispozitivul din fibra de sticla, puteti accesa: https://bit.ly/3mrihug

 

Cum se monteaza:

Zmeul Soim, sperietoare, este realizat manual, foarte detaliat si realist, dintr-un material impermeabil, rezistent la apa.

Foarte usor de montat, se poate monta in orice loc, in zone de relief joase sau inalte.  Aveti nevoie de un dispozitiv flexibil (NU ESTE INCLUS), bara din fibra de sticla telescopica sau din aluminiu, flexibil, tulpina inalta de alun...etc , minim 4m inaltime sau pe orice suport flexibil de 7m, 8m, 10m ..13m.

Dispozitivul se fixeaza in sol, inclinat la un unghi de 10-15 grade. Zmeul nu trebuie sa atinga solul, se recomanda sa fie la 1,50 m deasupra solului inainte de lansare in zbor.
Zmeul are inclus in pachet - Sfoara necesara pentru montaj, prevazuta cu inele rotative de prindere si de stabilitate a acestuia in zbor. 

Produsul este realizat, proiectat, de compania din Olanda avand o experienta internationala de peste 25 ani in solutii profesionale in combaterea si alungarea pasarilor, a daunatorilor, in protejarea sanatatii umane si a vietii salbatice.

Produsul detine Certificat de Garantie si Conformitate Europeana direct de la Producator.

Produs Olanda

Detalii ale produsului
290/1

Fisa tehnica

Tip produs
Sperietori, Tepi sau Plase
Review-uri si comentarii(2)
Rating
(5)
Se monteaza foarte usor si sperie foarte bine pasarile.

Lasa un review

  • Rating:
Da un titlu reprezentativ review-ului tau, folosind de exemplu: Multumit, Recomand, Foarte bun.
Produse asemanatoare
(0)

795,00 RON

698,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 97,00 RON
·        Alunga eficient: Porumbei, Vrabii, Grauri, Pescarusi, Corbi, Mierle, Randunele, Cotofene, Cormorani, Ciocanitori.. ·        Complet Rezistent la intemperii, folosit in exterior ·        Usor de folosit, usor...
(0)

3.520,00 RON

2.870,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 650,00 RON
·         Aria de protectie de pana la 4 Ha, in functie de topografia zonei, si a tipului de cultura ·         Functioneaza exclusiv mecanic cu ajutorul presiunii gazului din butelie ·         Trepied rotativ 360...
(0)

2.510,00 RON

1.980,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 530,00 RON
·         Aria de protectie de pana la 3-4 ha, in functie de tipul de cultura si de conditiile climatice ·         Functioneaza exclusiv mecanic cu ajutorul presiunii gazului din butelie ·         Independent de...
(1)

410,00 RON

369,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 41,00 RON
·        Dispozitiv telescopic din fibra de sticla, 4m ·        Soim Zmeu Hawk Kite Birdscarer VOTTON – Imita natural Soimul, Pasarea de prada, cel mai de temut pradator pentru orice specie de pasari ·...
(1)

144,00 RON

119,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 25,00 RON
·         Soimul Zmeu Hawk Kite Birdscarer VOTTON – Imita Natural Soimul, Pasarea de prada ·         Protejeaza: Plantatii agricole, Livezi, Gradini, Peluze, Plaje, Porturi, se poate amplasa in zone joase sau inalte...

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare