Arhiva Blog-ului
Categorii blog
Comentarii noi
Nu sunt comentarii
Cautare pe blog

Ce reprezinta un tratament anti-gandaci?

A scapa de gandaci presupune mai mult decat sa pulverizezi un insecticid. Gandacii ajung in toata casa, se inmultesc rapid si pot supravietui cateva luni fara mancare si pana la doua saptamani fara apa. Acesti mici daunatori reprezinta cu siguranta o provocare, dar cu instrumentele si solutiile potrivite, puteti invata cum sa  de gandaci urmand acest program de gestionare a daunatorilor.

 Urmati acesti pasi simpli pentru a afla cel mai bun mod de a scapa de gandaci:

 • Curatati pentru a scapa de cuiburile gandacilor si pentru a elimina sursele de apasi de alimente

Aceasta este cea mai buna solutie naturala de control a daunatorilor. Folositi otrava pentru a indeparta o infestare, insecticid pentru a ucide gandacii activi si un insecticid regulator de crestere cu actiune specifica impotriva insectelor daunatoare, pentru a preveni reproducerea lor. Poate dura de la 3 saptamani pana la 6 luni pentru a elimina complet gandacii.

 • Momeala (otrava) este una dintre cele mai importante si esentiale componente ale unui program eficient de control al dauna Gandacii sunt daunatori comunicativi, interactionand frecvent cu alte insecte. Un gandac ce se hraneste cu momealaotravita poate contamina pana la 40 altii prin contact, fecale. Efectul domino al momelii va va scapa de gandaci intr-un ritm incredibil de rapid, reducand mult riscul de infestare.

Momeala este ambalata in mod obisnuit in tuburi care includ aplicatoare usor de folosit. Otrava pentru gandaci trebuie sa fie plasata in urmatoarele zone pentru a avea cele mai bune rezultate:

 • in spatele dulapurilor de bucatarie si al blaturilor
 • in spatele accesoriilor de perete, cum ar fi tablouri, ceasuri sau afise
 • in spate, langa, si sub aragaz
 • in colturile chiuvetei si ale dulapurilor
 • in saci si cutii de hartie depozitate
 • in jurul conductelor si cablurilor  care ies din perete
 • in spatele si sub corpurile din baie
 • in orice fisuri din jurul rafturilor sau lemnului
 • in colturi si sub balustrade si  sertare.

Reaplica momeala la fiecare 2-3 saptamani. Continuati sa aplicati pana cand toti gandacii au fost ucisi.

 

Ce neplaceri cauzeaza gandacii?

Pe langa aspectul lor neplacut, infricosator si hidos, gandacii provoaca daune tangibile in casa. Produse, instalatii, articole din piele si plante sunt avariate. isi depun  fecalele in dulapuri, usi si locuri retrase, unde se ascund in timpul zilei. in plus, gandacii pot transmite pana la 50 de specii de bacterii, boli infectioase, febra tifoida, dizenterie, poliomielita, gastroenterita si oua de viermi intestinali. Apoi, gandacii pot intra in contact cu produsele si mancarurile noastre. Pentru a intelege cum sa scapi de acestia, este esential sa gasesti motivul pentru care au aparut in casa ta.anti-gandaci

Gandacii sunt cele mai frecvente insecte, care numara mai mult de 5 mii de specii diferite. Capacitatea acestora de a se adapta oricarei situatii le permite sa supravietuiasca in cele mai inadecvate conditii. Oamenii de stiinta sugereaza ca gandacii pot supravietui chiar si unei explozii nucleare. Acest fapt ii face invulnerabili si ne lasa atat de putine sanse sa scapam de ei.

Cea mai buna metoda de control al cabinei este prevenirea, mentinerea curateniei si respectarea standardelor sanitare.

Produse asemanatoare
(1)

156,00 RON

(TVA inclus)

·        Acoperire : aprox. 230 mp ·        Alunga: Soareci, Furnici, Pesti de argint, alte Taratoare, Paraziti ·        Frecvente variabile ultrasunete: 20 kHz – 40 kHz /  Frecventa fixa: 55 kHz ·        Unde...
Adauga un comentariu
Leave a Reply

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare