Arhiva Blog-ului
Categorii blog
Comentarii noi
Nu sunt comentarii
Cautare pe blog

Cum sa tii pasarile la distanta

⚠⚠⚠ PASARILE, SOARECII SI INSECTELE SUNT PURTATOARE DE VIRUSI, CARE SE RASPANDESC IN AERUL RESPIRABIL, PROVOCAND BOLI EXTREM DE GRAVE ‼ 
⚠ LUATI MASURI DE PROTECTIE ‼

In timp ce unele pasari sunt frumoase pentru a le privi si a ne bucura de ele, altele provoaca destul stres si sunt uneori distructive. Pentru a face fata unei astfel de probleme, incepeti sa folositi diferite tactici care implica; sperietoare de pasari, zgomote puternice sau obiecte stralucitoare. Impiedicati pasarile sa se aseze pe sau in cladiri, sigiland toate orificiile deschise si asezand balustrade cu varfuri ascutite pe orice terasa expusa. Daca pasarile refuza cu incapatanare sa plece, intensificati-va eforturile prin capturarea si mutarea acestora.

  • Sperietoare pentru pasari

Instalati o sperietoare. Cumparati una deja facuta sau construiti-va singuri, folosind o cruce din lemn si apoi acoperind-o cu haine umplute cu paie. Asezati-va sperietoarea in zonele cel mai des frecventate de catre pasari. Mutati sperietoarea in locuri diferite timp de cateva zile, pentru a impiedica pasarile sa devina confortabile cu ea. De asemenea, poate ajuta si schimbarea hainelor.

balon

  • Amplasati jucarii sub formade pradatori

Cumparati o serie de jucarii ieftine din plastic. Alegeti pradatori naturali ai pasarilor, precum serpi, bufnite, lebede si chiar coioti. Setati una sau doua dintre acestea in jurul perimetrului infestat cu pasari. Schimbati-le prin rotatie la fiecare cateva zile pentru a tine pasarile la distanta.

  • Instalati stropitori

Aceasta solutie nu este fezabila in orice spatiu, dar poate fi un instrument excelent pentru a tine pasarile la distanta. Instalati o stropitoare activata de miscare, orientata catre zona in cauza. De fiecare data cand o pasare incearca sa aterizeze, un jet de apa o va speria. Nu va faceti griji pentru puterea fluxului de apa. Acesta este un mod inofensiv de a face pasarile sa plece, fara ca acestea sa fie ranite.

  • Folositi materiale stralucitoare sau reflectorizante

Taiati fasii din folie de aluminiu si agatati-le de copaci sau arbusti. Perforati gauri in tavile din aluminiu de unica folosinta si faceti acelasi lucru. Atarnarea de CD-uri sau banda reflectorizanta este un alt mod de a descuraja pasarile. Asigurati-va ca lasati destul spatiu, pentru ca aceste obiecte sa se invarta si sa se miste, deoarece acest lucru va speria si mai mult pasarile.

  • Eliminati posibilele surse de alimente si apa

Inlaturati orice surse de hrana pentru pasari, deoarece aceasta este una dintre cauzele principale pentru care pasarile va invadeaza proprietatea. Rezistati la nevoia de a arunca firimituri de paine sau orice altceva pasarilor din zona. Pentru a le tine departe, asigurati-va ca acoperiti si pubelele de gunoi.

Pasarile nu sunt considerate paraziti si, in cele mai multe cazuri, oamenii le primesc in curtile lor. Dar odata ce devin familiarizate si consuma hrana, dauneaza culturilor si contamineaza gradinile si cladirile.

In timp ce repelentii vizuali pot fi de ajutor, este important sa ne amintim ca acestea sunt solutii pe termen scurt si nu vor tine prea mult pasarile la distanta. Exista multe modalitati simple de a incerca sa tineti pasarile la distanta si sa incercati sa opriti „problema” pasarilor inainte de a incepe. In timp ce puteti lua multe masuri preventive pe cont propriu, puteti contacta, de asemenea, profesionistii, pentru a va ajuta cu cazurile complicate de combatere a pasarilor.

Produse asemanatoare
(0)

41.890,00 RON

38.880,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 3.010,00 RON
Dispozitiv Electronic care produce sunete specifice Apelurilor de primejdie și Tipete ale Pasarilor de Prada Integral Programabil - Aria de protectie până la 12 Ha Alungati Pasarile nedorite Fara sa le omorati,...
(0)

5.490,00 RON

4.890,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 600,00 RON
Aparat Profesional Electronic - Produce Sunete Naturale ale Pasarilor - Apeluri de primejdie și Tipete ale Pasarilor de Prada Programabil - Aria de protectie până la 3ha Dotat cu 4 Difuzoare de mare putere si...
Related articles
Adauga un comentariu
Leave a Reply

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare