Recomand cu incredere. Am achizitionat acest dispozititv deoarece aveam soareci in pod( pod in care nu se poate intra, fiind doar de izolatie, cu o inaltime de max.50 cm). Nu aveam cum sa ajungem la soareci, si acestia aveau activitate in fiecare noapte. Dupa ce am pus aparatul. Aprox.2 sapt a fost o agitatie continua, dupa care au disparut complet.
Multumesc!
In urma montarii, cam dupa vreo 10 zile, au disparut soarecii. Pe langa acest aparat am pus la colturile casei capcane cu grau otravit iar in pod capcane pentru a prinde soarecii (am prins vreo 5 ). In prezent nu se mai aud soareci cum rod prin casa, acestui fapt nu stiu cat se datoreaza aparatului si cat se datoreaza capcanelor.
Totusi eu zic ca aparatul isi face treaba tinand cont ca, casa se afla in camp.
Este destul de bun. Îl avem de 2 luni și inițial nu păreau sa apară rezultate, pana când am încercat sa schimbam locul aparatului... Iar acum scăpat de soareci. Recomand!
L-am achiziționat acum 3 luni bunicilor pentru la curte deoarece era invazie de șobolani prin curte, după maxim o luna chiar am observat cum nu mai sunt, mai apărea câte unul asa ocazional dar în momentul asta nu mai este nici măcar un șobolan prin curte. Chiar își face treaba bine, trebuie doar băgat în priza și el își face treaba singur.
aveam probleme mari cu sobolanii, pentru ca stau la parter, de cand l-am pus in functiune nu am mai avut probleme.
foarte bun, am cumparat 2 aparate si sunt foarte multumit
Este bun, face treaba nu chiar rapid ceea ce dovedeste ca nu e toxic dar in final dispar soarecii.
A fost folosit la bloc pe hol si in camere, clipocitul luminii are efect in zonele de circulatie. Ca si minus nu pre poate fi folosit in camera pe timpul somnului se aude un tiuit slab in liniste, Face banii
Poate fi folosit daca exista animale de companie in garsoniera? Aud in perete zgomote. Acum câteva luni mai.a spus administratorul că a adus pe cineva și că a eliminat șoarecele din Nisa unde sunt coloanele de țevi, dar acum se aud din nou aceleași zgomote. Mulțumesc.
Casă pe două nivele, situată în apropierea cîmpului, placată la interior cu rigips. Invazie de șoareci în fiecare toamnă. Dacă în sezonul rece 2018-2019 încă prindeam la curse/capcane, în ultimele două sezoane asta nu s-a mai întîmplat. S-au cuibărit în spatele rigipsului peste tot (parter, etaj, tavan, pereți, pod). Își procurau mîncarea de prin alte părți, apoi intrau la adăpost și dansau toată noaptea. Doi ani nu a mai picat niciunul în vreo cursă. Pînă am instalat un US 234 Votton.

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare