Arhiva Blog-ului
Categorii blog
Comentarii noi
Nu sunt comentarii
Cautare pe blog

Cele mai bune solutii impotriva cainilor vagabonzi

Romania este o tara in care cainii vagabonzi sunt o realitate destul de dura iar numarul persoanelor muscate zilnic este mult prea mare. Nu este vina cateilor ca sunt vagabonzi, insa nu este nici vina oamenilor ca sunt muscati, asadar, trebuie sa se gaseasca o solutie.

Desi exista o categorie de oameni care doresc direct eutanasierea patrupedelor, aceasta nu este tocmai o solutie buna. Pe piata exista o multime de aparate cu ultrasunete care alunga cainii, iar dresorii si expertii in comportament canin au cateva recomandari foarte utile.

Ce trebuie sa faci atunci cand te intalnesti cu un caine agresiv?

  • Evita contactul vizual cu patrupedul. De cele mai multe ori, schimbul de priviri atrage animalul si chiar il poate intarata.
  • Nu merge pe bicicleta in apropierea unei haite de caini. In momentul in care vezi un grup de caini si esti pe bicicleta este bine sa cobori de pe ea sau in cel mai rau caz sa pedalezi constant, in asa fel incat sa nu se simta amenintati.
  • Foloseste spray-uri si aparate cu ultrasunete. Sunt solutii pe care le poti gasi in magazine si de cele mai multe ori se dovedesc eficiente. Evident, este bine sa le achizitionezi din magazine de profil, precum pestrepeller-control.com, deoarece ai garantia eficientei.
  • Fii atent la comportamentul cainilor in momentul in care treci pe langa ei. Daca nu sunt agresivi, nu maraie si nu au nicio reactie, poti sa treci fara probleme. Daca maraie, trebuie sa treci cu curaj pe langa ei, fara a vorbi sau fara a face gesturi manate de frica.
  • Fii ferm. Atunci cand dai cu spray, spre exemplu, incearca sa vorbesti cu cainii pe un ton ferm si autoritar.

 alunga-cainii

Din fericire, numarul cainilor din capitala, dar si din alte orase mari ale tarii este din ce in ce mai mic. Cu toate astea, o multime de oameni se confrunta inca cu muscaturi ale patrupezilor, ceea ce inseamna ca trebuie sa se ia atitudine. Pana in momentul in care se vor sesiza autoritatile, tu esti singura persoana care poate sa ia atitudine, iar sfaturile de mai sus sunt extrem de important de respectat.

Produse asemanatoare
(2)

468,00 RON

368,00 RON

(TVA inclus)

ECONOMISESTI: 100,00 RON
* Suprafata protejata: 300 mp * IP44 - rezistent la intemperii, stropi de apa * Frecventa: 18 kHz – 42 kHz, cu 3 setari diferite * 4 Difuzoare puternice ce emit ultrasunete variabile si agresive * Functioneaza...
Adauga un comentariu
Leave a Reply

Acasa

Contul meu

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Autentificare